Добро дете

ДОБРО ДЕТЕ – књиге које оплемењују дечију душу

„Добро дете“ је едиција књига за децу која има за циљ да подстакне код деце развој оних особина које су одувек красиле велике и незаборавне личности – веру, храброст, доброту, истинољубље, несебичност, љубав…јер то је оно што истински испуњава човека и чини га срећним.

Деца памте приче из детињства, везују се за те приче и њихове јунаке, и копирају их у свом животу, па је врло корисно да се деци док су још мала читају приче које промовишу врлине и добра дела, као и да им се када мало порасту поклањају књиге са таквим темама, да их сами читају.

Кроз књиге едиције „Добро дете“ позивамо родитеље, баке и деке, тетке и тече, ујаке и ујне, стричеве и стрине, кумове и пријатеље…да помогну деци коју воле, да поред стицања знања и вештина неопходних за живот, сачувају и у својим старијим годинама све оне врлине које деца најчешће имају док су мала, врлине које једном речју можемо назвати – доброта.

Јер каква нам одрасту деца, такав ће бити и свет у којем ћемо и ми и они убудуће живети.